Finales Koningsdag 2024

Koningsdag 2024,  een dag waar veel Veenendaalse basisschool scholieren naar hebben uitgekeken . Want de finales van het Schoolvoetbaltoernooi worden op Koningsdag gespeeld

Ondanks het voorspelde regenachtige weer werd het een prachtige voetbalmiddag waarin veel voetbalsters en voetballers van de basisscholen groepen 7 en 8 uitblonken. Veel vreugde en teleurstellingen op het veld maar vooral veel sportiviteit en geen actie van het Rode Kruis nodig.

In de drie verschillende finales werden onderstaande wedstrijden gespeeld:

poule meisjes : Rehobothschool – Het Baken  1-2 Meisjes Het Baken kampioen

poule recreatief: t Speel-Kwartier -Het Erf. 4-1. t Speelkwartier kampioen

poule prestatie: t Speel-Kwartier – Het Baken  4-0 t Speelkwartier kampioen

De kampioen bij de meisjes en bij de prestatie poule krijgen de mogelijkheid om mee te doen met de regiofinales die later worden gespeeld. 

Save the date 15 mei hiervoor! meer informatie volgt.

Op een enkel incident na is het toernooi vlot en goed verlopen en wij kijken als organisatie terug op een geslaagd toernooi. Dit is mede te danken aan de bereidwillige vrijwilligers van meerdere partijen. Speciale dank aan de vrijwilligers van :

– vv De Merino’s: bestuur, stewards, kantinevrijwilligers en omroepster Willeke.

– De vrijwilligers van het Rode Kruis.

– Het team scheidsrechters onder aanvoering van Reinier Verweij had een grote klus om voor      elke wedstrijd weer een scheidsrechter te vinden. Is gelukt, bedankt daarvoor!

– Bram Bargeman die de organisatie samen met de Stichting Oranjedag voor zijn rekening nam.

– Via Karl die de sportprijzen en de wedstrijdbal heeft gesponsord.

En tenslotte de hoofdsponsor ISO GROEP die de organisatie de mogelijkheden bood om het toernooi op deze wijze te spelen.

Allen hartelijk dank voor uw inzet en medewerking.