Start 15 maart

Ondanks dat het veel regende overdag was het tijdens de schoolvoetbalwedstrijden droog en konden de wedstrijden doorgaan. In deze tweede ronde waren de teams met de opvallendste resultaten ’t Speelkwartier bij de meiden en bij de jongens de resultaten van de beide Vuurvlinder teams.

Vrijwilligers
Zonder alle verschillende vrijwilligers die zich belangeloos inzetten, is een schoolvoetbaltoernooi niet mogelijk en dat alweer voor de 55ste keer! De organisaties die zijn betrokken zijn; VV Veenendaal stelt de accommodatie ter beschikking en zorgt dat de velden op tijd bespeelbaar zijn, de vrijwilligers in de kantine zorgen voor een drankje en een hapje, de mensen die de kleedkamers schoonmaken zorgen voor een nette kleedkamer.- Rode kruis zorgt voor verzorging van opgelopen blessures.- Organisatie Schoolvoetbal Veenendaal zorgt voor de planning en organisatie maar ook voor de scheidsrechters die de wedstrijden leiden.- Stichting Oranjedag Veenendaal levert ook haar bijdrage in de organisatie en natuurlijk de vele ouders die tijdens het toernooi voor de school van hun kinderen optreden als trainer, leider of assistent scheidsrechter. Allen hartelijk dank voor uw vrijwillige inzet!

Respect
Als Stichting Oranjedag vragen wij van iedereen die betrokken is bij het Schoolvoetbaltoernooi, respect te hebben voor elkaar. Iedereen draagt op zijn of haar manier, vrijwillig, zijn steentje bij en dat verdient respect! Op de velden zijn de scheidsrechters de mannen die beslissingen nemen, meestal goede, een enkele keer ook een discutabele maar we hebben respect voor elkaar en accepteren dat iedereen een fout kan maken. Soms komen daar ook emoties bij vanwege teleurstelling en die moeten verwerkt.

We zijn gestart!

Vanavond was de aftrap van het Schoolvoetbal 2019.
De aftrap is verricht en de jongens en meiden zijn van start gegaan met hun wedstrijden.
Door de harde wind was het voetballen niet altijd gemakkelijk en vielen er nog wat verrassende winderige doelpunten.
Opvallend was het enthousiasme van de spelers en speelsters. De inzet van alle kinderen was groot om de “ kleuren” van hun school zo goed mogelijk te verdedigen. Complimenten voor alle teams die tijdens de kou en wind toch maar mooi een wedstrijd speelden. 
In deze eerste ronde waren de opvallendste teams ’t Speelkwartier bij de meiden en de Prinses Beatrixschool bij de jongens.
de uitslagen van de eerste ronde en de standen zijn verwerkt.

Succes allemaal

Online!

Vanaf nu zal het ‘Hardeman/ Schoolvoetbaltoernooi’ uit Veenendaal helemaal online te volgen zijn. We houden de standen zo goed als direct bij en de stand etc wordt meteen aangepast!

Heel veel succes en uiteraard veel plezier!

Stichting Oranjedag Veenendaal

Hoofdsponsor